Animal Event: Hét jaarlijkse (huis)dierenfestival voor dierenliefhebbers

Animal Event

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Al jaren gaan wij één keer per jaar naar Animal Event om daar langs alle kraampjes te struinen en te kijken naar alle hondenrassen die bezoekers meebrengen. Daarnaast kan je ook verschillende shows bekijken en met je hond meedoen aan clinics en wedstrijden. Wij hebben verschillende hondensnacks en testzakjes met hondenbrokken meegenomen en getest. Ook hebben we het nieuwste product van VITALstyle aangeschaft om uit te proberen.

Over Animal Event

Ieder jaar vindt Animal Event plaats in het voorjaar bij Dierenpark Beekse Bergen. Het is een event speciaal voor alle dierenliefhebbers. Op het terrein vind je ontzettend veel verschillende kraampjes waar je hondenvoer, kattenvoer en andere dierenproducten kan kopen of mee kan nemen om te testen. Het is ook toegestaan om je eigen hond mee te nemen. Natuurlijk is het wel belangrijk om goed na te denken of je jouw hond hier een plezier mee doet. Onze honden vinden veel dingen spannend en maak je dus niet blij met een bezoekje aan Animal Event.

Voer en snacks die we hebben aangeschaft en gekregen

Ieder jaar nemen we ontzettend veel voer en snacks mee voor onze honden om te testen. Dit jaar hebben we dat uiteraard ook gedaan en kunnen wij onze ervaringen voor het eerst delen op luxehond.nl. Naast het hondenvoer en de snacks hebben wij ook twee verschillende VITALstyle shampoobars aangeschaft en getest. Hieronder vind je alle producten waar we een review over gaan schrijven of al hebben geschreven:


Categorie: Informatie