Bol.com assortiment voor de hond: Van hondenmand tot hondenvoer

Bol.com assortiment voor de hond Van hondenmand tot hondenvoer

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Het Bol.com assortiment voor de hond is enorm uitgebreid. In deze webwinkel vind je alles wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Hierbij kan je denken aan hondenvoer en hondensnacks maar ook aan producten zoals hondenpuzzels, riemen, halsbanden en meer. Wanneer ik schrijf voor Luxehond ontdek ik regelmatig nieuwe producten waarvan ik niet wist dat je deze kon kopen in de Bol.com hondenwinkel. In deze blog zet ik daarom verschillende productcategorieën en een aantal van mijn favoriete producten die verkrijgbaar zijn op Bol.com op een rij.

Hondenvoer en hondensnacks

Voor mijn honden bestel ik regelmatig hondenvoer via Bol.com. Zij krijgen VitalStyle Huid en Vacht voer. Naast dit voer heb je voer van ontzettend veel verschillende bekende en onbekendere merken. Denk aan Royal Canin, Edgard & Cooper, Carocroc en meer. Naast brokken heb je ook de keuze uit natvoer en vers vlees. Vers vlees wordt geleverd met een vriesauto. Ook hondensnacks en verschillende supplementen vind je op Bol.com. Zo kopen wij in deze webwinkel ook schapenvet en zalmolie voor de honden.

Halsbanden, riemen en tuigen

In de webwinkel vind je ook een ruim assortiment met halsbanden, riemen en tuigen. Onder andere van één van mijn favoriete merken Dog with a Mission. Van dit merk hebben wij verschillende riemen in huis die stevig zijn en precies de juiste lengte hebben. Ook hebben wij hier onze Tractive GPS tracker aangeschaft. Ook kan je op Bol.com handige poepzakjeshouders en beloningstasjes vinden. De led halsbanden zorgen ervoor dat de honden goed zichtbaar zijn en de tags met de naam van de hond en mijn telefoonnummer maken dat ik mijn honden met een gerust hart los laat lopen.

Vachtverzorging in het Bol.com assortiment voor de hond

In het Bol.com assortiment voor de hond vind je meerdere producten waarmee je de vacht van jouw hond kan verzorgen. Begin met het wassen van de vacht met een lekker ruikende en verzorgende hondenshampoo. Heb je genoeg ruimte in huis? Gebruik dan een speciale hondenföhn waarmee je de vacht droog kan blazen. Ideaal is dat je dan ook al veel losse haren wegblaast. Borstel de droge vacht met een borstel die geschikt is voor de vachtsoort van jouw hond. Spray daarna een hondenspray/parfum over de vacht en/of een spray die zorgt voor een extra glanzende vacht. Als het nodig is kan je ook de nagels van jouw hond nog knippen of vijlen.

Manden en kussens

Het assortiment aan manden en kussens op Bol.com is enorm. Voor iedere maat hond en voor ieder interieur vind je wel een passende mand of kussen. Wij hebben zelf voor de honden twee hondenkussens en twee hondenmanden van het merk Designed by Lotte in huis. Hier liggen onze honden heel erg graag in. Ook passen deze manden en kussens perfect in ons interieur waardoor het er gezellig uit ziet. Er zijn ook meerdere hondendekens verkrijgbaar die jouw bank of auto beschermen tegen haren en viezigheid.

Meer van mijn favoriete producten voor de hond

Het Bol.com assortiment voor de hond is zo uitgebreid dat ik in deze blog niet eens alle producten en productcategorieën kan benoemen. Neem voor een compleet overzicht dan ook zeker eens een kijkje in deze webwinkel. Wel zou ik heel graag een aantal van mijn favoriete producten willen benoemen. Ten eerste de puzzels voor de hond. Onze honden vinden het hartstikke leuk om ook binnen bezig te zijn. Zo laten we ze soms speuren naar hondensnoepjes die we verstoppen door het huis, geven we een gevulde kong, laten we de honden kauwen op een koffieboom of gaan ze aan de slag met een speciale hondenpuzzel. Alle benodigdheden hiervoor (en meer) vind je op Bol.com.


Categorie: Webwinkels