Dog with a mission: DWAM halsbanden, hondenriem en sale

Dog with a mission

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Eén van onze favoriete merken voor halsbanden, hondenriemen en meer leuke hondenspullen is het merk Dog with a mission (DWAM). De kans dat jij dit merk als hondenliefhebber ook kent is groot. Wij zijn fan van het merk DWAM omdat wij de ontwerpen uniek vinden en omdat de kwaliteit van de producten erg goed is. Wij hebben daarom ook meerdere halsbanden en hondenriemen van dit merk in huis. In deze blog laten wij zien welke producten je kan vinden in de collectie, waar je de items kan kopen en waar je sale items vindt.

Dog with a mission: Over het merk

DWAM is een Nederlands merk opgericht in 2014 door Kim en Eugenie. De ontwerpen zijn uniek en de producten worden gemaakt met hoogwaardige materialen en handgemaakte details. Dit maakt dat je een DWAM product al van een afstand kan herkennen. Verder steunt Dog with a mission verschillende goede doelen zoals dierenwelzijnsorganisaties en dierengezondheidsorganisaties. Er komen regelmatig nieuwe ontwerpen op de website. Oudere modellen kan je soms met korting aanschaffen.

DWAM producten kopen

Er zijn verschillende (web-) winkels waar je producten kan kopen van Dog with a mission. Uiteraard kan je via hun eigen website producten bestellen. Wil je het product retourneren? Dan betaal je zelf de retourkosten. Wil je een ander product hebben? Dan kan je er ook voor kiezen om een voucher te ontvangen ter waarde van je geretourneerde product. Je kan het product dan kosteloos retour sturen. Binnen 30 dagen na ontvangst kan je de ongebruikte artikelen retourneren. Ook kan je de producten kopen via Bol.com (onder andere) via de aanbieders Medpets.nl en Pets Place. Deze aanbieders verkopen de halsbanden ook via hun eigen webwinkel.

Bekijk ook alle halsbanden op Amazon.

Halsbanden en hondenriemen kopen in de sale

In de DWAM sale vind je alle aanbiedingen. Hier vind je voornamelijk halsbanden met korting. Omdat dit vaak de laatste stuks zijn, zijn niet alle maten meer beschikbaar. Veel mensen vinden de halsbanden en andere producten van DWAM vrij hoog geprijsd. Het is dus heel fijn om te kijken of je een mooie afgeprijsde halsband kunt vinden. Een ander merk met kwalitatief goede halsbanden voor honden is het merk Digby & Fox. Hier hebben wij verschillende halsbanden vandaan voor onze galgo.

Dog with a mission halsbanden

Hieronder vind je een overzicht van de leukste halsbanden van het merk Dog with a mission. Deze halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten zodat je altijd een passende halsband vindt voor jouw hond. Heb je een windhond? Dan zijn er ook altijd enkele halsbanden speciaal voor windhonden verkrijgbaar.

Hondenriemen

Bekijk hieronder de leukste DWAM hondenriemen. Het gave is dat de hondenriemen vaak passen bij bepaalde halsbanden. Aan de hondenriem kan je ook een bijpassende poepzakjeshouder hangen. Zo heb je altijd poepzakjes bij de hand en hoef je nooit onhandig te zoeken.