PAIKKA: Reflecterende regenjassen en winterjassen voor de hond

PAIKKA

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Eén van onze favoriete merken voor hondenjassen is het merk PAIKKA. De jassen van dit merk zijn van een goede kwaliteit, reflecteren in het donker, hebben een praktisch en degelijk ontwerp en zijn daarnaast ook nog eens ontzettend mooi. Deze PAIKKA jassen zijn helaas ook nogal prijzig, maar je krijgt daarvoor wel een topkwaliteit jas die jaren mooi blijft. In deze blog lees je meer over het merk en de verschillende jassen en andere producten van het merk.

Over het merk PAIKKA

PAIKKA is een Fins merk dat is opgericht met als doel duurzame en milieuvriendelijke producten te ontwerpen voor hondeneigenaren en hun viervoeters. Deze producten moeten uitgerust zijn met zowel ergonomische als functionele kenmerken. Het merk probeert oplossingen te vinden voor problemen waar hondeneigenaren tegenaan lopen. Wat dacht je van vervelende vliegen en andere insecten en schade van zonstraling in de zomer en zichtbaarheid van de hond wanneer het ’s avonds weer vroeg donker is.

Reflecterende regenjassen en winterjassen voor honden

Dit zijn onze favoriete items van het merk. De reflecterende regenjassen en winterjassen voor honden. Wanneer je de jassen in het licht zou zien, zou je niet denken dat deze jassen in het donker helemaal reflecterend zijn. De jassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals geel, camo, lichtroze, donkergrijs en zelfs met een mooie panterprint (onze favoriet). De winterjas is een stuk dikker en houdt jouw hond lekker warm op koude dagen. Er is gebruik gemaakt van een speciale 3M Thinsulate gerecyclede isolatie. Deze jas klik je vast op de rug met een speciale kliksluiting. Een ander merk met stylish regenjassen voor honden is het merk Stutterheim, je kan dan matching regenjassen aanschaffen voor jou en jouw hond.

Maatvoering van de PAIKKA jassen

De jassen zijn verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende maten. Twijfel je tussen twee maten omdat jouw hond er precies tussen zit? Dan kan je het beste kiezen voor de grootste maat. Je kan de lengte van de rug, de nek en de buik van de jas smaller afstellen. De onderstaande maten zijn de maximale maten.

MaatRug lengteRondom nekRondom buik
2020 cm34 cm44 cm
2525 cm40 cm52 cm
3030 cm44 cm60 cm
3535 cm48 cm66 cm
4040 cm52 cm74 cm
4545 cm56 cm84 cm
5050 cm60 cm88 cm
5555 cm64 cm92 cm
6060 cm68 cm100 cm
6565 cm72 cm106 cm
7070 cm76 cm112

Hondenshirt en hondenvest tegen UV en insecten

Van het merk PAIKKA kan je ook een hondenvest of hondenshirt aanschaffen die jouw hond kan beschermen tegen de hitte, tegen vervelende insecten en tegen UV-straling. Door de Repeltec behandeling beschermt het vest de hond tegen beten van insecten en tegen insecten die op zijn of haar huid landen. Hier heb je vaak meer last van bij kortharige honden. Het koelvest kan je gebruiken door hem eerst in koud water te weken. Het absorberende materiaal verdampt het water efficiënt en zorgt voor een verkoelend effect. In het vest zit een ritssluiting die je open kan doen om je riem aan een hondentuig te kunnen bevestigen. Het shirt is speciaal ontworpen om de hond te beschermen tegen zonnestraling.


Categorie: hondenjassen