Zooplus outlet: Eenmalige korting op producten die uit het assortiment gaan

Zooplus outlet

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Op de Zooplus website heb je meerdere pagina’s waar je producten kan aanschaffen met een mooie korting. Alle aanbiedingen vind je op de aanbiedingen pagina. Hier vind je de dagaanbiedingen, probeeracties, seizoenaanbiedingen, aanbiedingen uit de folder. Wanneer je meerdere producten koopt, zoals bijvoorbeeld twee zakken voer, krijg je bij Zooplus soms een bundelprijs. In deze blog gaan we kijken naar de Zooplus outlet, wat voor aanbiedingen en producten kan je hier vinden?

Zooplus outlet

In de Zooplus outlet (de Zoo outlet) vind je producten die uit het assortiment worden gehaald. Hier geldt dan ook op = op. De producten zijn onderverdeeld in drie verschillende categorieën zoals honden, katten en overige. Wanneer je kijkt naar alle producten onder de categorie hond zie je dat je kan filteren op verschillende dingen. Zo kan je kijken naar de verschillende producttypes zoals droogvoer, natvoer, snacks en supplementen. Bij de verschillende producten vind je kortingsbonnen die je kan toepassen/aanvinken. Er staat dan ook het kortingspercentage (tussen 5 en 25%) bij dat wordt toegepast op het product. De nieuwe prijs vind je als je op het oranje winkelwagen icoontje klikt. Klik op het onderstaande logo om naar de Zoo outlet met hondenspullen te gaan.

zooplus logo

Een aantal producten uit de Zooplus outlet uitgelicht

In de Zooplus outlet vind je steeds een wisselend assortiment met verschillende producten. Wat leuk is, is dat je aanbiedingen vindt voor verschillende seizoenen. Zo heb je voor de zomer ook producten in het assortiment zoals koelmatten, verkoelende halsbanden, hondenzwembaden, koelvesten, opvouwbare hondenbench voor tijdens het reizen en meer. Voor in de winter heb je warme hondenjassen, regenjassen voor de hond, warme hondenmanden en meer. Ook vind je in de outlet veel producten die je het hele jaar door kunt gebruiken. Veel soorten speelgoed, tuigjes, halsbanden, riemen, voer, borstels en hondenpuzzels.


Categorie: Webwinkels