Zooplusnl: Eén van de grootste webwinkels voor de hond

Zooplusnl

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Zooplusnl is één van de grootste en meest bekende online dierenwinkels. Je vindt in de webwinkel producten voor de hond, kat, vis, vogel, paard en voor het knaagdier. In de apotheek vind je dieetvoer, verzorgingsproducten en voedingssupplementen. Heb jij een hond en ben je nog niet bekend met deze dierenwinkel? Lees dan snel verder!

Zooplusnl voor de hond

Voor de hond zijn er ontzettend veel producten verkrijgbaar bij Zooplus. Van voer tot benches, kleding en het leukste hondenspeelgoed. Hieronder hebben wij de productcategorieën op een rij gezet.

Voer en snacks Zooplusnl

Welk voer je jouw hond ook wilt geven, je vindt het in de Zooplus NL webwinkel. Ook wanneer je bepaalde eisen stelt aan de voeding van jouw hond kan je hier slagen. Naast voer vind je uiteraard ook drink- en voerbakken.

 • Droogvoer
 • Natvoer
 • Vers vlees (BARF)
 • Graanvrij voer en snacks
 • Voer naar smaak – ras & grootte – leeftijd
 • Dieetvoer en supplementen
 • Snacks

Alle benodigdheden voor het uitlaten van de hond

In de webwinkel vind je alles wat je nodig hebt voor het uitlaten van de hond. Denk hierbij aan verschillende halsbanden, riemen, tuigen maar ook hondenkleding. Heeft jouw hond jachtinstinct of is hij erg angstig? Dan kan je ook eens kijken naar de GPS-trackers. Zo kan je precies zien waar jouw hond is als hij weg is gelopen. Ook poepzakjes, voertassen, muilkorven, penningen en speciale lijnen voor tijdens het hardlopen en fietsen vind je hier.

Comfortabel verblijf voor de hond

Is jouw hond veel buiten? Dan kan je eens kijken naar de verschillende hondenhokken. Wanneer jouw hond binnen blijft kan je kijken naar luiken waardoor jouw hond naar buiten en binnen kan, hekken zodat jouw hond in een bepaalde ruimte blijft wanneer je niet thuis bent of om de hond en kat van elkaar te scheiden en rennen (onder andere voor puppy’s). Ook benches en comfortabele manden, kussens en dekens vind je hier.

Kortingscodes Zooplus

Bij Zooplusnl kan je regelmatig gebruik maken van kortingscodes. Wanneer je de website bezoekt zie je de kortingscode die je op dat moment kan gebruiken vaak al snel. Op het moment van schrijven hoef je – wanneer je voor de eerste keer in de webwinkel een bestelling plaatst – geen verzendkosten te betalen. De actie of aanbieding is regelmatig weer anders dus neem een kijkje op de website om de nieuwste deals te bekijken.

Verzorgingsproducten

Om de vacht van jouw hond goed te kunnen onderhouden is het belangrijk om regelmatig te borstelen, de hond af en toe te douchen en misschien zelfs om de vacht te trimmen. Alle producten die je hiervoor nodig hebt kan je in deze webwinkel vinden. Net als producten tegen vlooien en teken en ontworming.

Hondenspeelgoed en agility benodigdheden

Om jouw hond tevreden te houden is het belangrijk om lekker samen te wandelen en eventueel bezoekjes te brengen aan losloopgebieden. Daarnaast is het slim om (zeker met energieke honden) te zorgen voor denkwerk. Hier wordt jouw hond ook rustig en ontspannen van. Er is tegenwoordig veel hondenspeelgoed verkrijgbaar waarbij jouw hond goed moet nadenken om bij de lekkere snacks te kunnen komen. Ook kan je agility oefenen met benodigdheden zoals hordes, tunnels een springring en zelfs een wip.

Zooplus kortingen

In deze online webwinkel vind je naast kortingscodes ook altijd mooie aanbiedingen. Voor honden vind je afgeprijsde artikelen onderverdeeld in de onderstaande categorieën:

 • Droogvoer
 • Natvoer
 • Snacks
 • Hondenmanden
 • Voor dit seizoen
 • Overige producten

Bij de producten voor dit seizoen vind je in het najaar bijvoorbeeld lichtgevende halsbanden. Zo is jouw hond goed zichtbaar wanneer je de uitlaatrondjes weer in het donker loopt.


Categorie: Webwinkels