Barca hondenvoer: De brok voor actieve honden

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Barca hondenvoer is bij veel baasjes en honden zeer populair. Veel honden vinden de brokken smaakvol. De brokken zijn ook nog eens zeer voedzaam. Vind jij het belangrijk dat jouw hond de juiste voeding krijgt zonder al te veel “troep” erin? Dan zijn de Barca brokken misschien wel de juiste brokken! Lees meer over het merk, de brokken en de plekken waar je Barca kan kopen in deze blog.

Wat is barca hondenvoer?

Barca hondenvoer bestaat uit geperste hondenbrokken gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het verschil tussen Barca-brokken en brokken van andere merken is dat de Barca brokken speciaal ontworpen zijn voor de actievere honden. Denk aan honden die van zichzelf actief zijn, maar ook jachthonden en politiehonden. Mag jouw hond wel wat aankomen? Ook dan kan je Barca goed gebruiken! Barca is ook tarwevrij waardoor je zal zien dat de ontlasting van jouw hond compact is en weinig.

Geperste hondenbrokken van barca

Van het merk Barca kan je alleen geperste hondenbrokken kopen. Geperste hondenbrokken hebben verschillende voordelen. Zo zijn geperste hondenbrokken goed verteerbaar, zorgen ze voor een betere ontlasting, bevatten ze weinig kunstmatige toevoegingen en blijven de ingrediënten goed intact. Dit laatste zorgt ervoor dat geperste brokken erg voedzaam zijn.

Varianten van barca hondenvoer

Van het merk Barca zijn er vier varianten hondenbrokken verkrijgbaar. Er is een puppy/junior-variant voor jonge honden en een senior variant voor oudere honden. Het verschil is dat jongere honden meer energierijke brokken nodig hebben dan de oudere honden. Al kan dat natuurlijk ook wel verschillen per ras. ? Voor volwassen honden is er een mini en een normale variant voor kleine of middelgrote en grote honden. Barca heeft ook blikvoeding in verschillende smaken op de markt gebracht voor honden.

Waar te koop?

Barca kan je op verschillende plekken in Nederland kopen. Ook online is Barca hondenvoer verkrijgbaar. Er zijn verschillende online dierenwinkels waar je de brokken kan kopen. Ook zou je de brokken kunnen bestellen op Bol.com. Hier hebben ze meerdere producten van het merk. Let er wel op dat het voer alleen verkrijgbaar is in grote zakken van 20 kg en in emmers van 6 kg.


Categorie: Hondenvoer