Digby and Fox: Betaalbare halsbanden + meer voor de (wind)hond

Digby and Fox

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Ben jij benieuwd hoe wij bij Digby and Fox uit zijn gekomen? Lees dan snel verder! Wij zijn al jaren fan van de halsbanden en riemen van DWAM (Dog With A Mission). Deze producten zijn van een goede kwaliteit en de ontwerpen zijn opvallend en uniek. Voor onze galgo Pancho waren wij op zoek naar een mooie leren halsband. Natuurlijk was het eerste wat we deden een kijkje nemen op de DWAM website. Daar hadden ze drie verschillende halsbanden voor windhonden, twee felgekleurde banden en een gouden band. Liever wilden we een iets rustigere halsband, maar wel met een uniek uiterlijk. Als snel kwamen we tijdens onze zoektocht uit bij de halsbanden van Digby and Fox. We hebben de halsband nu een aantal weken in huis en we zijn helemaal fan geworden van dit merk!

Over het merk Digby and Fox

Het merk Digby and Fox heeft verschillende producten in het assortiment voor honden. Zo hebben ze naast halsbanden en riemen ook verschillende hondenjassen, hondenspeelgoed, hondenbedden en grooming producten. Digby and Fox is een onderdeel van Shires Equestrian. Dit is een merk met een ruime collectie voor paarden en paardeneigenaren. Ook voor paarden hebben ze de leukste producten, van zebradekens tot de leukste vliegenmaskers met fruitprintjes.

Halsbanden van Digby and Fox (ook voor windhonden)

Er zijn meerdere halsbanden van het merk verkrijgbaar, waaronder halsbanden speciaal voor windhonden. Wij waren zelf erg verbaasd over de kwaliteit van de halsband. Dit omdat de prijs eigenlijk veel lager ligt dan vergelijkbare halsbanden van andere merken. De Digby & Fox Cow Hair Greyhound Collar die wij hebben besteld is gemaakt van ontzettend zacht leer. Aan de binnenkant is de halsband gewatteerd waardoor het aanvoelt als een kussentje. Bij de verschillende halsbanden die verkrijgbaar zijn, kan je vaak ook een bijpassende riem vinden. Zo heb je echt een setje.

Hondenjassen

Ook heeft dit merk een ruime collectie met hondenjassen, waaronder ook weer hondenjassen speciaal voor windhonden. Er zijn waterproof jassen die de hond kan dragen wanneer het regent, gewatteerde jassen voor de koudere winterdagen en fleece jassen die gedragen kunnen worden als onderlaag onder de waterproof jassen op koude dagen en misschien zelfs binnen als pyjama.

Accessoires voor de hond

Het merk Digby & Fox heeft meerdere soorten accessoires in het assortiment. Hierbij kan je denken aan speelgoed voor honden, kussens en manden voor de hond in verschillende stijlen en aan verzorgingsproducten. Hiermee kan je de vacht van de hond zo mooi mogelijk maken.


Categorie: Merken